ActiuneComedieSuspans
 • Lansare

  07.10.2022
 • Limba

  Romana
 • Categorie

  Comedie, Actiune, Suspans
 • Locatie

  Toate Cinematografele din Romania

Mirciulica este un film de comedie, produs si distribuit de Bravo Films. E filmul de debut al lui Mircea Bravo, cel care joaca si rolul principal in poveste. A fost scris in ianuarie 2021 de echipa de creatie din spatele clipurilor lui Mircea Bravo, coordonata de Cristi Ilisuan, cel care a semnat si regia filmului. Filmarile au inceput in acelasi an, la inceputul lui august si s-au incheiat in septembrie. Postproductia a durat alte 6 luni iar trailerul a fost lansat în 29 iunie 2022, urmand ca filmul sa apara în cinematografe în 7 octombrie 2022.

SINOPSIS

Mircea, un tanar de 30 ani din Gherla, pica un examen de magistratura la Bucuresti si este nevoit sa se intoarca acasa si sa locuiasca cu parintii lui. Fortat de imprejurari, se angajeaza la un baron local care detine o firma de salubritate, dar lucrurile se complica atunci cand ajunge sa lucreze pentru sotia sefului. 

REGIE

Cristian Ilisuan 

SCENARIU

Cristian Ilisuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Verestiuc 

PRODUCATORI

Cristian Ilisuan si Mircea Popa

Cast

IMAGINE

Alex Alexoiu si Adrian Nica

SUNET

Daniel Soare si Petre Osman

SCENOGRAFIE

Raluca Pascu

MONTAJ

Andrei Iancu

COLORIZARE

Lucian Iordan

MUZICA ORIGINALA

Mihnea Irimia

UNDE A FOST FILMAT

Mirciulica a fost filmat in locatii din Cluj-Napoca si imprejurimi, Municipiul Gherla si Bucuresti

CAT A COSTAT

Filmul este unul independent, toate costurile fiind suportate de cei doi producatori: Mircea Popa si Cristi Ilisuan. Bugetul final ce include productia, postproductia si distributia este de 300 de mii de euro.

UNDE VA PUTEA FI VAZUT

Filmul va fi distribuit la nivel national in cinematografele din 30 de orase. Lista completa poate fi consultata aici.


Produs si
distribuit de
Bravo Films


Share

Behind the scenes

Video

Parteneri


Multumiri speciale


Pictorul Florin Olari, Atelierul de Pizza, Grand Hotel Italia, Hotel Napoca, Iulius Mall, Ventour Rental, Brain Agency , Cristi Sandru , Dr. Aurelian Ghisa, Raw Café, Familia Gorcea, Promedical Center, Scoala Primara Fizesu Gherlii, Spalatorie Auto “La Mimi”, Restaurant Sandany, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Primariei Gherla, Medic veterinar Dr. Horea Baciu, Asistenta veterinara Daniela Maria Morariu, Kamarado Film, Hotel Athenee Palace Hilton, Universitatea Politehnica Bucuresti, New Media Casting,