Care e povestea lui Mircea Bravo. Cum a cunoscut-o pe tanti Lenuța și când se va lansa filmul lui, „Mirciulică”

Care-e-povestea-lui-Mircea-Bravo.-Cum-a-cunoscut-o-pe-tanti-Lenuta-si-cand-se-va-lansa-filmul-lui-„Mirciulica-2-1-1024x1280

Mircea Bravo a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, pentru s-și promova viitorul film, care se numește „Mirciulică”. Ei bine, cu această ocazie, el a povestit și cum a devenit celebru în online, dar și cum a cunoscut-o pe tanti Lenuța, cunoscută de toată lumea ca Bunica.

Cum a devenit Mircea Bravo celebru

Mircea Bravo, care este celebru pe Internet, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. El și-a spus povestea și a dezvăluit cum a început să facă video-uri amuzante în mediul online.

„Eu am terminat Dreptul și n-am mai continuat în domeniul respectiv. Cred că am avut o criză, așa cum au toți tinerii pe la 24 – 25 de ani, cu privire la ce să fac și am căutat mult în mine și mi-am dat seama că sunt puțin cocalar. Mi-am dat seama că vreau să fiu în centrul atenției, să fiu o semivedetă. Totul a început în momentul în care, alături de cel mai bun prieten al meu, care întâmplător era și producător la o televiziune… Am zis: „Hai să ne apucăm să face ceva online”, „ce?”, „nu știu. Hai să facem o televiziune online”, „ce înseamnă aia? De unde facem bani?”, „habar nu am. Hai să ne apucăm să facem și, cu timpul, poate devenim buni și după ce devenim buni, poate ne și putem susține din chestia asta.”

Atunci am început proiectul, în 2014, alături de Cristi Ilișuan. El este asociatul meu și regizorul filmului pe care l-am filmat. Am început să postăm în fiecare săptămână câte o farsă, făceam chestii cu camera ascunsă”, a povestit Mircea Bravo.

„Am transformat totul într-un business”

Mircea Bravo a spus că, de fiecare dată când realiza un clip, nu se gândea să dea el bine, ci să se simtă oamenii bine.

După un an, am avut un blocaj în momentul în care toată lumea mă cam cunoștea în Cluj, nu aveam buget să venim la București, să facem cu oameni care nu mă cunosc, dar în Cluj, toată lumea mă cunoștea. Am zis: „ce facem acum? Renunțăm la proiect?” Scopul nostru a fost să facem clipuri video pentru oamenii care mă urmăresc și asta m-a ajutat pentru că de aici cred că vine constanța mea. Video-urile nu au fost făcute ca să par eu cool. Cristi mereu zicea: „acest video te face pe tine să pari cool sau îi face pe oameni să se simtă mai bine?”. Când e o echipă, apare etica aia și tot timpul îl pui pe om pe primul loc. Într-adevăr, am transformat totul într-un business. După doi ani, în momentul în care am făcut primii bani, am plătit un prieten de-al nostru să vină pe post de copywriter, să ne ajute cu idei”, a mai declarat el.

Cum a cunoscut-o Mircea Bravo pe tanti Lenuța

Mircea Bravo face o echipă bună cu tanti Lenuța, alias Bunica. Fanii lui Mircea o adoră, iar clipurile cu ea au un mare succes la public.

Consider că am o chimie cu tanti Lenuța. Pe tanti Lenuța am descoperit-o în momentul în care ne-am gândit cu Cristi dacă venim în București sau rămânem în Cluj. Am zis că dacă rămânem în Cluj, să vedem ce are fain Clujul. Ceva de care ne putem folosi, ceva care să dea valoare proiectului nostru. Atunci am abordat-o pe tanti Lenuța. Ea era deja semicunoscută și înainte. Avea o rubrică la o televiziune locală, mai apărea într-un videoclip de muzică populară. Cu tanti Lenunța, din prima ne-am dat seama că se potrivește rolul în care ea mă ceartă. Este foarte grijulie cu mine, foarte protectoare și atunci scriem niște scheciuri care să se potrivească cu personalitatea ei. (…) Tanti Lenuța cred că este cel mai natural om pe care îl cunosc. Lumea este atrasă de naturalețea ei”, a povestit Mircea.

Când se lansează filmul „Mirciulică”

Mircea Bravo a vorbit și despre viitorul lui film, intitulat „Mirciulică”. Filmul va apărea în cinematografe pe 7 octombrie 2022.

Vara trecută, am filmat un film cu actorii cu care filmăm videourile noastre pe Internet. Deja suntem ca o echipă, deja ne cunoaștem și am simțit că este momentul să mergem la următorul nivel (…). Ne-am specializat pe comedie, oricum. Cumva și toată lumea ne cerea și am zis că e momentul potrivit să facem o comedie, pe care am scris-o cu aceeași echipă împreună cu care scriem și clipurile noastre. Este un film de o oră și jumătate, în care apare și tati Lenunța, apar mulți actori talentați de la Teatrul Național din Cluj. Suntem foarte mulțumiți și entuziasmați. Filmul se numește „Mirciulică”, seamănă puțin cu povestea mea reală. De asta cred că mi-a fost mai ușor să joc. Este vorba despre un tânăr care a făcut Dreptul, a dat un examen, nu a reușit să intre și după aia a fost la o răscruce de drumuri și a fost obligat să se mute cu părinții în Gherla, într-un oraș mic, într-un apartament.