Cum a devenit Mircea Bravo celebru. „Mi-am dat seama că sunt puțin cocalar”. Filmul lui va apărea în curând

bravo-films-mircea-bravo-mirciulica-film-2

Mircea Bravo e celebru în mediul online, el realizează clipuri amuzante. În octombrie va lansa și primul său film, unul care, speră el, să fie un succes. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mircea și-a spus povestea, dar a făcut dezvăluiri și despre viața personală, mai ales că s-a căsătorit de curând.

„Eu am terminat Dreptul, nu am mai continuat în domeniu, mi-am dat seama că sunt puțin cocalar, am început cu cel mai bun prieten al meu să facem ceva în online, am zis să încercăm să facem ceva, că poate devenim buni. Filmam în fiecare zi câte o farsă, după un an am avut un blocaj, că toată lumea ne cunoștea în Cluj, nu aveam bani să venim la București.

Am transformat totul într-un business, după doi ani am plătit un copywriter pentru idei. Videourile astea mă făceau să mă simt bine, nu neapărat că făceam bani”, a declarat el.

Mircea Bravo are mare succes și când apare alături de tanti Lenuța, care joacă rolul bunicii lui. „Am o chimie cu tanti Lenuța. Am descoperit-o când ne-am decis să rămânem la Cluj, ea era semicunoscută înainte, avea o rubrică la o emisiune locală, ne-am dat seama că se potrivește când ea mă ceartă. Ea e mai grijulie așa cu mine. E cel mai natural om pe care îl cunosc”, a spus el, făcând și dezvăluiri despre „Mirciulică”, fiul său care va apărea în luna octombrie.

„Anul trecut am filmat un film, ne-am specializat pe comedie cumva, am scris comedia cu aceeași echipă, filmul se numește Mirciulică, în care este vorba despre un tânăr care a făcut Dreptul, a dat un examen la care nu a intrat și a fost nevoit să se mute cu părinții. Filmul are o oră jumate”, a mai mărturisit Mircea Bravo.

În luna iunie, Mircea Bravo s-a căsătorit. Soția lui e Georgiana, tânăra care preferă să stea departe de camerele de filmat. „Ne-am cunoscut în 23 iunie și am fi vrut să facem nunta după un an. Am înțeles că era post, așa că am pus-o în 16.

Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună, chiar prin artista care joacă rolul mamei în filmulețele mele. Mi-a spus: «Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cu bun simț». Și mi-a făcut cunoștință cu ea. Nu mă știa dinainte. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele”, a mai declarat Mircea Bravo în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Cine e Mircea Bravo

Mircea Bravo e vlogger. El e acum celebru pe internet, însă în urmă cu câțiva ani a trecut prin clipe grele. „Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, spunea Mircea Bravo pentru Click.